Ova mrežna stranica koristi kolačiće
Kolačiće koristimo kako bismo vam omogućili nesmetano i prihvatljivo korisničko iskustvo. Daljnjom uporabom ove mrežne stranice suglasni ste s našom politikom kolačića.

SLAŽEM SE
HERZ kupio tvornicu za proizvodnju kotlova na biomasu BINDER
Feel the Water

HERZ kupio tvornicu za proizvodnju kotlova na biomasu BINDER

Preuzimanjem Štajerske tvrtke Binder GmbH, Herz grupacija je proširila svoj portfolio tvornica na biomasu. Marka Binder i dalje ostaje, proizvodnja se proširuje, te će prodaja i usluge biti zastupljene globalno i integrirane u Herz grupaciju.

BINDER LOGO

Herz Grupa, sjedište u Beču objavilo je uspješno preuzimanje tvrtke Binder GmbH u zapadnoj Štajerskoj Bärnbach-u, u okrugu Voitsberg. Novo preuzimanje je objedinjeno u Herz Grupaciju, omogućujući sistemima na biomasu, ventilima , regulacijskim sistemima, toplinskim pumpama te izolacijskim materijalima svjetsku dostupnost. Obje strane su se složile da javno neće objavljivati prodajnu cijenu prezumanja tvrtke.

Obiteljska tvrtka Binder GmbH , osnovana je 1984.g, te nudi pregršt rješenja unutar sisterma na biomasu. Proizvodni program čine standardni toplovodni kotlovi, vrelovodni i parni kotlovi kao i izmjenjivači zraka i komore za izgaranje. Kao sistemski dobavljač Binder GmbH, isporučuje i instalira sustave grijanja sa svim potrebnim komponentama – od spremnika goriva do dimnjaka od nehrđajućeg čelika, spremnika puffera do potpuno opremljenih prijenosnih centara za grijanje u kontejneru.

Tvrtka Binder GmbH prodajom kotlova na biomasu ostvari promet od deset milijona Eura godišnje, te zapošljava 85-oro zaposlenika. dr. Gerhard Glinzererr, vlasnik Herz Grupacije, napominje da: “ tvrtka ima visoko obučene vrsne radnike i tehničare, kao kao i građevinsku te mehaničku opremu sa optimalnim uvjetima za daljnje unaprijeđenje i proširenje. Marka Binder ima veliki ugled u branši, tako da se proizvodi i sama prodaja proizvoda i dalje se odvija pod nazivom Binder uz kordinaciju od strane Herz Energietechnik GmbH”.

Široki proizvodi asortiman

Preuzimanje tvrtke Binder GmbH je savršeno nadopunjavanje i komplimentiranje postojećeg proizvodnog programa Herz Grupe u sektoru biomase. Prema rječima vlasnika HERZ-a, dr. Glinzerera “ sa tvrtkom Binder GmbH sada smo u mogućnosti ponuditi snagu od 10 kilowatta do 10 megawatta. To čini Herz Grupaciju vrlo interesantnom i zanimljivim partnerom za privatne, komercijale te industrijske kupce.”

Optimalno primjenjivanje rezultata istraživanja

Operativno preuzimanje managmenta tvrtke Binder GmbH, odrađuje, dr.sc. Morteza Fersharaki dipl.ing ( Izvršni direktor HERZ Energietechnik GmbH ) koji će bit zadužen za objedinjavanje Binder-a u Herz Grupu. Operativno preuzimanje managmenta tvrtke Binder GmbH će posebno imati velike koristi od same prodajne mreže Herz Grupe sa više od 20 svjetskih predstavništva te globalnih partnera koji obuhvaćaju prostor od Velike Britanije pa sve do Ruskog Novosibirskog. Herz Grupi će koristiti stručni rezultati i istraživanja tvrtke Binder GmbH na području biomase. U tim područjima Binder ima opsežno znanje i visoku stručnost.

Herz Grupa na globalnoj razini surađuje usko sa sveučilištima, te ima vlastiti razvojno testni centar za istraživanje i testiranje postrojenja različitih snaga. Korištenje različitih biogenih goriva – poljopriverednog otpada, drvene bio mase s visokim sadržajem vode te šljuke kao goriva sa visoko potencijalom.

Herz grupa ostvarila prihod od 260 milijona Eura

Nakon preuzimanja Binder-a od strane Herz Grupe, prodaja će porasti otprilike na 60 miliona Eura, u biomasi, kotlovima te dizalica topline. Ukupni prihod Herz-a će porasti na otprilike 260 miliona Eura .

O Herz Grupi:

Herz Grupa unutar svojeg sjedišta u Beču zapošljava u polju objektne i energetske tehnike 1.700 zaposlenika diljem svijeta, uključujući 500 zaposlenika u Austriji. Austrijska tvrtka s internacionalnim značajem ima promet od 260 miliona Eura zajedno sa udjelom u tvrtci Hirsch. Herz Grupacija proizvodi u više od 20 lokacija diljem Europe; fittinge, regulacijsku tehniku, sisteme na biomasu, izolacijske materijale.

Naprednom tehnologijom Herz se širi svojim obimomi ponude vodeći je dobavljač armatura i sistema na biomasu. Sa više od 20 vlastitih ureda u Europi i Aziji te isto tako sa velikim obimom svjetskih distribucijskih partnera, Herz Grupa je aktivna u više od 80 zemalja, te je jedna od najvažnijih internacionalnih proizvođača za cjelokupnu industriju grijanja.

Više informacija o proizvodima na www.binder-gmbh.at

Vaš Herz Armaturen