Ova mrežna stranica koristi kolačiće
Kolačiće koristimo kako bismo vam omogućili nesmetano i prihvatljivo korisničko iskustvo. Daljnjom uporabom ove mrežne stranice suglasni ste s našom politikom kolačića.

SLAŽEM SE
HERZ - DANI PROJEKTANATA
Feel the Water

HERZ - DANI PROJEKTANATA

DANI PROJEKTANATA (16. i 17. 11. 2017.)

U organizaciji BiH. predstavnika renomiranih proizvođača opreme za klimatizaciju, grijanje i vodu , "Herz", "Grundfos" i "Vaillant" 16. i 17.11.2017. su na Jahorini, u hotelu "Termag", održani tradicionalni "Dani Projektanata". Na dvodnevnom seminaru sudjelovalo je preko 80 učesnika iz cijele BiH te se upoznalo sa novitetima iz proizvodnog asortimana proizvođača, kao i sa suvremenim rješenjima i trendovima iz područja termotehnike.

Svečani skup su otvorili g.Petar Jelić, direktor predstavništva "Herz-a" za Hrvatsku i BiH, Nenad Lehpaner, direktor "Grundfos" predstavništva u BIH i Semir Botić, direktor "Vaillant d.o.o.", koji su se svim gostima u ime organizatora zahvalili na dolasku. Ono na što su posebno stavili naglasak je da je ovo jedini događaj ovakve vrste u Bosni I Hercegovini sa tradicijom dužom od 10 godina.

HERZ je predstavio nove proizvode, te smo slobodno vrijeme u ova dva dana iskoristili za ugodno druženje i diskusije s našim uzvanicima.

Pogledajte vijest na sledećem linku

Dani Projektanata

Dani Projektanata

Dani Projektanata

Dani Projektanata

Dani Projektanata