Ova mrežna stranica koristi kolačiće
Kolačiće koristimo kako bismo vam omogućili nesmetano i prihvatljivo korisničko iskustvo. Daljnjom uporabom ove mrežne stranice suglasni ste s našom politikom kolačića.

SLAŽEM SE
HERZ - Tradicija duga 120 godina
Feel the Water

HERZ - Tradicija duga 120 godina

120 godina tvrtke i 116 godina njezinog predstavništva u Hrvatskoj Herz je svečano obilježio u zagrebačkom kazalištu 'Komedija'

Tradiciju dugu 120 godina i značajni jubilej HERZ je svečano obilježio u Zagrebu, 13. svibnja u kazalištu 'Komedija', uz izvedbu predstave 'Mamma Mia!' Na proslavi tog velikog jubileja, okupili su se brojni poslovni partneri i prijatelji Herza iz Hrvatske i inozemstva, a pozdravne govore održali su direktor tvrtke, dr. Glinzerer i gosp. Petar JELIĆ, direktor Herz-ove hrvatske podružnice.

Osnovana još davne 1896. godine, tvrtka Herz je danas jedan od vodećih svjetskih proizvođača termostatskih ventila, regulacijskih armatura, sustava podnog grijanja, cijevi i spojnih elemenata. Pri tome kao zanimljivost svakako treba naglasiti da se tvrtka na hrvatskom tržištu pojavila također još davne 1900. godine.

Tvrtka Herz danas u svojem sastavu ima 24 tvornice diljem Europe: u Austriji, Mađarskoj, Italiji, Poljskom, Rumunjskoj, Sloveniji, Slovačkoj i Srbiji. Sve su to pokazatelji o kako se velikoj tvrtki radi i njezinom značaju. Sa svojim je proizvodima Herz zastupljen, izravno ili preko svojih partnera, u 100 zemalja svijeta: u Europi, u Aziji, na Bliskom i Dalekom istoku, u Sjevernoj i Južnoj Americi, u Africi, a Herzov tim danas čini impresivna brojka od 2500 djelatnika.

Danas je tvrtka jedan od vodećih proizvođača automatskih kotlovskih postrojenja na biomasu, ali i poznati proizvođač dizalica topline i izolacijskih materijala. Ne treba posebno isticati kako Herz cjelokupnu svoju proizvodnju temelji na ciljevima zaštite okoliša, energetske učinkovitosti i ušteda na energiji, a tu je i poboljšanje udobnosti krajnjih korisnika, što se uvijek postavlja u prvi plan.