Ova mrežna stranica koristi kolačiće
Kolačiće koristimo kako bismo vam omogućili nesmetano i prihvatljivo korisničko iskustvo. Daljnjom uporabom ove mrežne stranice suglasni ste s našom politikom kolačića.

SLAŽEM SE
HERZ - Tradicija duga 120 godina
Feel the Water

HERZ - Tradicija duga 120 godina

120 godina tvrtke i 116 godina njezinog predstavništva u Hrvatskoj Herz je svečano obilježio u zagrebačkom kazalištu 'Komedija'

Tradiciju dugu 120 godina i značajni jubilej HERZ je svečano obilježio u Zagrebu, 13. svibnja u kazalištu 'Komedija', uz izvedbu predstave 'Mamma Mia!' Na proslavi tog velikog jubileja, okupili su se brojni poslovni partneri i prijatelji Herza iz Hrvatske i inozemstva, a pozdravne govore održali su direktor tvrtke, dr. Glinzerer i gosp. Petar JELIĆ, direktor Herz-ove hrvatske podružnice.

Osnovana još davne 1896. godine, tvrtka Herz je danas jedan od vodećih svjetskih proizvođača termostatskih ventila, regulacijskih armatura, sustava podnog grijanja, cijevi i spojnih elemenata. Pri tome kao zanimljivost svakako treba naglasiti da se tvrtka na hrvatskom tržištu pojavila također još davne 1900. godine.