Ova mrežna stranica koristi kolačiće
Kolačiće koristimo kako bismo vam omogućili nesmetano i prihvatljivo korisničko iskustvo. Daljnjom uporabom ove mrežne stranice suglasni ste s našom politikom kolačića.

SLAŽEM SE
O tvrtki
Feel the Water

O tvrtki

Danas je Herz grupa, sa oko 3.000 zaposlenih, jedan od vodećih svjetskih proizvođača termostatskih ventila, regulacijskih armatura,sustava podnog grijanja,cijevi i spojnih elemenata,kotlova na biomasu, dizalica toplina kao i izolacijskih materijala.

 

Osnovana je 1896. Godine. Na tržištu diljem svijeta djeluje dulje od 120 godina. HERZ Armaturen u svom sastavu ima 44 tvornica diljem Europe: Austrija, Italija, Poljska, Rumunjska, Slovenija, Mađarska, Slovačka, Srbija. Svojim proizvodima zastupljena je izravno ili preko partnera u preko 100 zemalja diljem svijeta: Europa, Azija, Bliski i Daleki Istok, Sjeverna i Južna Amerika, Australija, Afrika. Zapošljava oko 3.000 ljudi. Jedan je od vodećih svjetskih proizvođača termostatskih ventila, regulacijskih armatura,sustava podnog grijanja kao i cijevi i spojnih elemenata. Osim toga, HERZ je jedan od vodećih proizvođača kotlovskih i kogeneracijskih postrojenja na biomasu i dizalica topline.

Glavni direktor i vlasnik tvrtke je g. dr. Gerhard Glinzerer. Svaki zaposlenik HERZ-a svjestan je kako daljnji uspjesi u budućnosti ovise o stalnom razvoju i usavršavanju proizvoda, te intenziviranju suradnje s poslovnim partnerima i klijentima.

Sjedište tvrtke HERZ Armaturen nalazi se od 1986 u novoj poslovnoj zgradi u Beču, Richard-Strauss Strasse 22, gdje se nalaze proizvodnja armatura, centralno skladište i uprava.

Trajni uspjeh HERZ-a zasnovan je na proizvodnom načelu, da se samo tehnički dorađeni i visokokvalitetni proizvodi puštaju na tržište. Dugogodišnje iskustvo, kao i specijalizacija na području grijanja i regulacijske tehnike, pridonijeli su razvoju brojnih inovativnih rješenja u sektoru uštede energije, kao i unapređivanju oblika i dizajna HERZ-ovih proizvoda.

 

HERZ-ovi termostatski ventili "DE LUXE" predstavljaju simbiozu visoke tehnologije i luksuznog dizajna. Osim toga, HERZ Armaturen zajedno s poznatim europskim sistemskim proizvođačima razvija koncepte za uvođenje regulacijske armature "krojene po mjeri" s ciljem uštede energije i troškova grijanja.

HERZ Armaturen posjeduje moderan sustav osiguranja kvalitete u kojem mnoge tvrtke blisko surađuju. HERZ-ovi proizvodi stalno se podvrgavaju ispitivanjima u međunarodnim i nacionalnim nezavisnim institutima. HERZ-ove termostatske glave odgovaraju europskoj normi EN215 i kao takve dobile su oznaku energetske učinkovitosti „TELL“.

HERZ je nazočan na hrvatskom tržištu kontinuirano dugi niz godina. Prvi podaci nazočnosti HERZ-ovih proizvoda datiraju od prije 120 godina.

Herz Armaturen posluje u Hrvatskoj putem vlastitog poduzeća, a prodaju vrši preko svojih partnera distributera. Herz Armaturen Zagreb ujedno pruža i tehničku podršku, obuku projektanata i instalatera termotehničkih instalacija

HERZ Armaturen GmbH, osnovana je 1896. kao tvornica ventila Gebauer & Lehrner. Prvo sjedište tvrtke bilo je u Herzgasse u Beču-Favoriten. Tvrtka je poslije dobila naziv po toj ulici. HERZ posluje u 70-tak zemalja. Nudi stabilnost, pouzdanost i kontinuitet s jasno definiranim konceptom poduzeća, uključenim timom za kvalitetu proizvoda, stručnim i motiviranim suradnicima i redovitim osobnim kontaktima na svim razinama.

Desetljeća iskustva, kao i specijalizacija na području grijanja, inženjeringa i praćenja zahtjeva tržišta, čine osnovu inovacija i atraktivnog dizajna naših proizvoda. HERZ-ovi proizvodi pokrivaju cjelokupno tržište na području grijanja, hlađenja i ventilacije.

Obrazovanje i obuka vrlo su bitni za HERZ. Studenti iz strukovnih i tehničkih srednjih škola, kao i sa tehničkih fakulteta, česti su gosti u našim središtima za obuku. U obrazovanju HERZ poklanja pažnju ne samo na teoriju nego i na praktičnu primjenu i međunarodne kontakte. Budući da HERZ surađuje sa sveučilištima u Europi i središnjoj Aziji, tvrtka daje mladim ljudima priliku za međunarodnu razmjenu. Stoga HERZ djeluje kao davatelj usluga, početnih i dodatnih treninga, te time povećava osposobljenost sudionika.

To dokazuje profesor Jauschowetz, autor knjige "HERZ toplovodno grijanje - hidraulika", koja je prevedena na 13 jezika.

HERZ je austrijska tvrtka, koja je međunarodno priznata. Mi se bavimo obnovljivim izvorima energije i energetskom učinkovitošću za stvaranje gospodarskih učinaka.