Ova mrežna stranica koristi kolačiće
Kolačiće koristimo kako bismo vam omogućili nesmetano i prihvatljivo korisničko iskustvo. Daljnjom uporabom ove mrežne stranice suglasni ste s našom politikom kolačića.

SLAŽEM SE
Reference Bosna i Hercegovina
Feel the Water

Reference Bosna i Hercegovina

Tvrtka HERZ Armaturen Ges.m.b.H. (osnovana 1896. godine) sa sjedištem u Beču, jedini je austrijski i jedan od značajnijih međunarodnih proizvođača termostatskih ventila, regulacijskih armatura za instalacije grijanja i hlađenja, kotlova na biomasu, cijevi i armatura za instalacije tople i pitke vode. Poseban naglasak dajemo na program regulacijskih ventila za uravnoteženje hidrauličnih mreža u tehnici grijanja i hlađenja.

U sklopu predstavništava nalazi se i tehnički tim osposobljen za izvođenje servisa uravnoteženja i balansiranja hidrauličnih mreža. Usluga servisa balansiranja hidrauličnih mreža besplatna je za sve HERZ-regulacijske ventile ugrađene na područjima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Prije samog servisa potrebna je samo blagovremena najava i priprema instalacije prema uputama koje dostavljamo naručitelju. Naši regulacijski ventili sigurno i p