IX. ZAGREBAČKI ENERGETSKI TJEDAN

Već 9. godinu zaredom Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Grada Zagreba organizira Zagrebački energetski tjedan. Događanje je trajalo od 7. do 12. svibnja 2018. pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića. Zagrebački energetski tjedan predstavlja mozaik niza događanja s ciljem uključivanja i umrežavanja svih generacija i dionika u dugotrajan proces borbe protiv klimatskih promjena.

U organizaciji Gradskoga ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj i Fakulteta prometnih znanosti, studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta strojarstva i brodogradnje,Arhitektonskoga fakulteta, Građevinskoga fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti,Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehhnologije prezentirali su svoje znanstvene projekte i radove na temu primjene novih tehnologija u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Herz je sudjelovao sa svojom prezentacijom: Termostatski ventili s automatskom regulacijom protoka; teorija i praksa. Koju je predvodio Davor Vojvodić, dipl.ing.str.